LUA error on login or reload..

Having trouble installing or using Atlas?
Post Reply
Norashi
Posts: 1
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:19 pm

LUA error on login or reload..

Post by Norashi » Fri Dec 17, 2010 12:21 pm

As of now, this is only affected by my Hunter, and every time I log in or reload, I get the following error:

Message: Interface\AddOns\AtlasLoot\Modules\DefaultFrame.lua:343: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
Time: 12/17/10 11:18:28
Count: 1
Stack: [C]: in function `ipairs'
Interface\AddOns\AtlasLoot\Modules\DefaultFrame.lua:343: in function `initFunction'
Interface\FrameXML\UIDropDownMenu.lua:69: in function `UIDropDownMenu_Initialize'
Interface\AddOns\AtlasLoot\Modules\DefaultFrame.lua:310: in function `DropDownRefresh'
Interface\AddOns\AtlasLoot\Modules\DefaultFrame.lua:78: in function <Interface\AddOns\AtlasLoot\Modules\DefaultFrame.lua:67>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...\AddOns\AtlasLoot\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:514: in function `InitializeAddon'
...\AddOns\AtlasLoot\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:628: in function <...\AddOns\AtlasLoot\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:621>

Locals: (*temporary) = nil
(*temporary) = "table expected, got nil"
= <function> defined =[C]:-1

Whenever I log onto a different alt, I do not get this, is there any way to fix this?

Hegarol
Posts: 524
Joined: Sun Jun 25, 2006 5:48 am
Location: Germany

Re: LUA error on login or reload..

Post by Hegarol » Sat Dec 18, 2010 2:57 pm

This is and AtlasLoot error and fixed for the next version.
Atlasloot Project Lead ; Atlasloot Forum
Image

Post Reply