dressroom and atlas ?

Having trouble installing or using Atlas?
Post Reply
Vichello
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 3:55 am

dressroom and atlas ?

Post by Vichello » Mon May 18, 2009 5:23 am

When I want to view something in the dressroom the atlas window covers it. I can't switch dressroom to foreground and atlas to the background anymore.
Had this since 1.14 came out.

Thx !

User avatar
Dan Gilbert
Developer
Posts: 2579
Joined: Sun Jan 29, 2006 10:24 pm
Location: Amherst, MA
Contact:

Re: dressroom and atlas ?

Post by Dan Gilbert » Mon May 18, 2009 11:13 pm

Yes, this is known. The change solves a slightly nastier issue. Is it a big problem? Can you live with it?

Vichello
Posts: 2
Joined: Thu May 14, 2009 3:55 am

Re: dressroom and atlas ?

Post by Vichello » Tue May 19, 2009 5:52 am

Well, its a little anoying, but i can live with it.
I just use it sometimes to view some items but not all the time :D

User avatar
Bolino
Posts: 24
Joined: Tue Jan 13, 2009 2:28 pm
Location: Amsterdam, NL - Gyroglle @ Quel'Thalas EU

Re: dressroom and atlas ?

Post by Bolino » Tue May 19, 2009 2:02 pm

Vichello wrote:Well, its a little anoying, but i can live with it.
I just use it sometimes to view some items but not all the time :D
Get a larger screen :D

Post Reply