trouble with newest atlas + atlasloot

Having trouble installing or using Atlas?
Post Reply
scryb
Posts: 2
Joined: Wed Dec 03, 2008 7:40 pm

trouble with newest atlas + atlasloot

Post by scryb » Wed Dec 03, 2008 7:48 pm

When i open atlass the drop down list of continents\instances wont show up and atlasloot has a message that says "cannot read files" at the top and i cant do anything with it. please help me :\

User avatar
Dan Gilbert
Developer
Posts: 2579
Joined: Sun Jan 29, 2006 10:24 pm
Location: Amherst, MA
Contact:

Re: trouble with newest atlas + atlasloot

Post by Dan Gilbert » Wed Dec 03, 2008 7:54 pm

Delete all your Atlas files; everything. Re-download Atlas. Install it. Run the game with only Atlas enabled. Does it work? Let's start with that.

scryb
Posts: 2
Joined: Wed Dec 03, 2008 7:40 pm

Re: trouble with newest atlas + atlasloot

Post by scryb » Wed Dec 03, 2008 9:08 pm

ah, dunno why i didn't try that first.. led me to find out that it was an outdated version of titanpanel messing them up somehow.. o.O so i downloaded the new one and now everything's fine

ty :)

Post Reply