3.3 Interface action failed due to an addon

Describe any bugs you've found.
Post Reply
Switchxa
Posts: 5
Joined: Fri Jan 15, 2010 1:05 am

3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Switchxa » Sun Jan 31, 2010 10:29 pm

I'm getting the error, "Interface action failed due to an addon". When I looked at the taint.log it says this.

"Execution tainted by Atlas while reading poiWorldMapPOIFrame4_1 - Interface\FrameXML\QuestPOI.lua:199 QuestPOI_HideButtons()"
"An action was blocked in combat because of taint from Atlas - WorldMapBlobFrame:Hide()"

I've tried having Atlas being the only active addon, but I still get the error. Not sure what's going on, hoping you guys could find a fix. A little info about the running environment. I'm using the 3.3.0 version build 11159 of WoW. I run this on an Intel Mac using OS 10.6 Snow Leopard. If their is any more information you need please let me know.

Also wanted to add that I'm using Curse to update and manage Atlas. Not sure if that would help or not either.

User avatar
Dan Gilbert
Developer
Posts: 2579
Joined: Sun Jan 29, 2006 10:24 pm
Location: Amherst, MA
Contact:

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Dan Gilbert » Mon Feb 01, 2010 9:02 pm

Yuck, I wonder if this has something to do with Atlas adding the player coordinates to the world map. I should just remove that lousy feature...has nothing to do with Atlas in the slightest anyway.

User avatar
Dan Gilbert
Developer
Posts: 2579
Joined: Sun Jan 29, 2006 10:24 pm
Location: Amherst, MA
Contact:

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Dan Gilbert » Tue Feb 02, 2010 3:10 pm

Please test r823 on the SVN. Thanks.

Switchxa
Posts: 5
Joined: Fri Jan 15, 2010 1:05 am

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Switchxa » Tue Feb 02, 2010 7:13 pm

Sorry, I'm not sure what you mean by "Test r823 on the SVN." If you could explain what that means I can do it.

User avatar
PiDion
Posts: 90
Joined: Sun Dec 31, 2006 9:06 pm
Location: Ahlen, Germany
Contact:

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by PiDion » Wed Feb 03, 2010 4:54 am

he means, that you can use the Latest unstable Development Release, which you can get under the development Part of the board at the Google code page.
2016 a Star Reborn...

Nihlo
Posts: 1088
Joined: Fri Mar 10, 2006 3:31 pm
Location: Germany
Contact:

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Nihlo » Wed Feb 03, 2010 12:36 pm

never had probs with the coords...now I need an extra addon for that *cry*
[color=red]Dan Gilbert[/color] wrote:you're my hero Nihlo

seriously
Sum quod credo

User avatar
Dan Gilbert
Developer
Posts: 2579
Joined: Sun Jan 29, 2006 10:24 pm
Location: Amherst, MA
Contact:

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Dan Gilbert » Wed Feb 03, 2010 8:21 pm

You'll live. :D

Switchxa
Posts: 5
Joined: Fri Jan 15, 2010 1:05 am

Re: 3.3 Interface action failed due to an addon

Post by Switchxa » Thu Feb 04, 2010 1:01 am

Ok, got it all installed. I'll let you know if I get any more errors.

Post Reply